Wednesday, November 2, 2016

Activity Promo Tupperware November 2016

Activity Promo Tupperware November 2016 - Niat dan usaha pasti akan mencapai kejayaan. Kira - Sesuatu seperti frasa yang disampaikan Tina Martiawati. Alumni YPK membuktikan berjaya jika nama wanita itu boleh bercakap jilid untuk mencapai mimpi.

Tina Martiawati diketuai PT Maharani (Pengedar Tupperware) cawangan Bontang. Kerjaya sejak Promo Tupperware November 2016 , menjadikan seorang wanita yang dilahirkan di bandar ini sebagai menerajui Suri rumah trend perniagaan (IRT) itu. Tupperware perniagaan adalah perniagaan yang sering dipilih IRT untuk mendapatkan pendapatan tambahan.

"Pada mulanya ia adalah untuk keseronokan, cuba perniagaan tupperware ini kerana harga produk yang dibuat tertanya-tanya mengapa plastik itu adalah benar-benar mahal. Malah, selepas saya melihat produk Promo Tupperware November 2016 yang mempunyai yang unik dan menarik," kata Tina. Geliatnya perniagaan Tupperware adalah kerana terdapat peluang untuk membantu orang lain. Juga sokongan penuh dia dapat dari suaminya dan keluarganya.

Sumber : http://www.kumpulanpromo.com/2016/11/katalog-promo-tupperware.html

No comments:

Post a Comment